Vastuulääkärinä Pihlajalinnassa

Vastuulääkärin työtehtävänä on hoitaa kokonaisvaltaisesti oman yksikkönsä potilaat yhteistyössä paikallisen hoitohenkilökunnan ja takapäivystäjälääkärien kanssa.

Vastuulääkärin työ muodostuu täysin etänä tehtävistä viikoittaisista puhelinkierroista sekä paikan päällä yksiköissä 3kk välein tehtävistä lähikierroista. Puhelinkierron voi pitää mistä päin Suomea tahansa (missä vain EU:n alueella). Lisäksi vastuulääkärin kuuluu olla tavoitettavissa virka-aikaan puolikiireellisiä asioita varten vastuulääkärin toiveiden mukaan (esim. kiinteä 1h soittoaika, soittopyynnöt). Kaikissa akuuteissa tapauksissa ja päivystysaikaan yksikkö ottaa yhteyttä suoraan valtakunnallisesti toimivaan Pihlajalinna Etälääketieteen geriatriseen takapäivystykseen, joka palvelee vastuulääkäriyksiköitämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Vastuulääkärin työ on helppo yhdistää muihin työtehtäviin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Työtä on mahdollista tehdä muutamasta viikkotyötunnista kokoaikaiseen työviikkoon.

Potilaiden määrä ja sopiva yksikkö sovitaan lääkärin kanssa yksilökohtaisesti. Vastuulääkärimme vastaavat hyvin erilaisista potilasmääristä: pienin potilasmäärä on n. 20, kun taas meillä täyttä työviikkoa tekevät vastuulääkärit hoitavat keskimäärin 400 potilasta. Puhelin- ja lähikiertojen ajankohdat vastuulääkäri saa päättää itse. Lähikierron päivät voi tehdä putkeen tai ripotella tasaisemmin eri kuukausille. Tukena työssä ovat geriatriesimies, sairaanhoitajataustainen palvelutiimimme, it-tuki ja konsultoivat seniorilääkärimme. Vastuulääkärin työhön järjestetään yksilöllinen perehdytys.

Pihlajalinna Etälääketiede on tunnettu geriatrisen hoidon laadukkaana edelläkävijänä. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden ja konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, oikeudenmukaiseen kohteluun ja mahdollisuuteen vaikuttaa itse omaan työhönsä.

Suomen Lääkäriliiton palkitsema Pihlajalinnan vastuulääkärimalli on uudistanut yli 60 kunnan vanhuslääketieteelliset lääkäripalvelut. Tuotamme vastuulääkärimallilla lääkäripalveluita erilaisiin vanhuspalveluyksiköihin, pääsääntöisesti tehostetun palveluasumisen yksiköihin ja kotihoitoon.